Neletta Bouwman

Ik ben afgestudeerd aan de faculteit voor Bewegingswetenschappen. Mijn interesse voor het werken in de hulpverlening was gewekt en ik ben gaan werken als psychomotorisch therapeut. Sinds 1992 ben ik werkzaam als therapeut in de geestelijke gezondheidszorg. De eerste jaren bij GGZ- Delfland en daarna 18 jaar bij het Sinaicentrum (psychotrauma centrum) in Amstelveen. In 2006 ben ik naast mijn werk bij het Sinai-centrum een eigen praktijk gestart. In 2019 ben ik volledig als zzp’er gaan werken in eigen praktijk en bij diverse kleine instellingen.  Ik hou van de diversiteit en samenwerking met verschillende disciplines en het liefst werk ik vanuit een multi-disciplinair aanbod. Door mijn brede ervaring met PTSS klachten, persoonlijkheidsproblematiek en stemmingsklachten kan ik verschillende methodieken inzetten die aansluiten bij de client.

In de loop van mijn leven, ben ik steeds meer onder de indruk geraakt van het lichaam en de kennis die het lichaam in zich draagt om tot heling te komen. Door te leren luisteren naar het lichaam en door het lichaam te volgen ontstaat er een enorm potentieel tot heling op fysiek, mentaal en emotioneel gebied.

Naast lichaamsgericht therapeut ben ik stress- en burn-out coach en geef ik wandelsessies. Deze trajecten worden vaak vergoed door de werkgever of het UWV.

Ik ben bij verschillende beroepsverenigingen geregistreerd en volg regelmatig bij- en nascholing om mijn kennis verder uit te breiden. Het is prachtig om mijn kennis op het gebied van het lichaam en de psychologie te kunnen delen met mijn klanten. Ik leer ook van de ervaringen van mijn klanten waardoor therapie voor beiden een verrijkend proces is

Het gevoel is de taal van de ziel.

neletta_profiel_nb

Registraties

  • Senior geregistreerd vaktherapeut in het Register voor Vaktherapeutihsche beroepen
    (SRVB, registratienummer 2619).
  • Lid van de Nederlands Vereniging voor Psychomotorische therapie (NVPMT)
  • Aangesloten bij de Federatie Vaktherapeutische beroepen (FVB, Registratienummer: 102619).
  • Aangesloten bij de Vereninging voor Pesso-psychotherapie.
  • Lid van de Transformational Breath® Association.
logo_nb_wit_cmyk

nelettabouwman@me.com
www.nelettabouwman.nl
+31 6 18 81 34 16